Priserna som anges gäller om böckerna beställs via Poesignabb. Mejla till info@poesignabb.se och ange vilka böcker du är intresserad av. Ange även om du vill betala med Swish eller mot faktura. Vill du köpa flera böcker kan vi nog komma överens om ett passande paketpris.

”Masken rämnar” är en e-bok. Jag deltar med tre dikter i antologin.
Boken finns tillgänglig hos: Bokus, Adlibris, WidgetshopBokon och Apple Books.

Pris: mellan 50 och 60 kr.

#womansblues
2018 kom diktsamlingen som är inspirerad av bluesens blåa vemod, hjärtesorg, smärta och galna kärlek. Inget hjärta lämnas oberört. Stor igenkänning för alla som lever, älskar och älskat. Kärleken undgår ingen och drabbar oss i alla åldrar; ung som gamma, kvinna som man. Korta starka och berörande dikter.

Dikter: Rigmor Palmqvist.
Bokomslag: Anita Sand.

Pris: 100 kr exkl porto.

Ingen älskar mig som du!
En diktberättelse om ett kärleksförhållande som urartar till förtryck. Diktsamlingen gör främst kvinnans röst hörd, men även mannens utsatthet och förnedring åskådliggörs. Dikterna är skrivna med en smärtsam klarhet och skärpa, utan att pråket någonsin blir svårtillgängligt. Passar därför både vana och ovana lyrikläsare (Bibliotekstjänst recension 1999)
Väl tänkt och väl skrivet formar Rigmor Pettersson ett språk för het passion och smärta, längtan och underkastelse. Diktjuveler efter varandra blir till en känsligt skriven saga om skymfad och sårbar kärlek med ett oundvikligt slut…beslutet att ta ansvar för sitt eget liv. (recension i Ystads Allehanda, Gunnel Skölwe 1999).

Dikter: Rigmor Palmqvist fd Pettersson.
Illustrationer: Helena Bergenrud.

Pris: 50 kr exkl porto.

Kolla ett UFO!
Den här kapitelboken för nybörjarläsare kom till när jag arbetade på ett skol- och folkbibliotek i Brösarp. En lärare kunde inte förmå en elev att bli intresserad att lära sig läsa. Jag skrev då den här spännande berättelsen om kompisarna Jens och Matti som bor i en liten by. Något mystiskt händer en sen höstkväll när de går genom byn. Inga människor syns till eller hörs. I kyrkan fladdrar ett mystiskt ljussken och på himlen syns plötsligt ett blinkande ljus. Boken lästes i olika åldrar och hjälpte många barn att lära sig läsa och hitta in till bokens värld.

Boken kom ut 2000 på Förlags AB Gondolin.

Pris: 50 kr exkl porto.